Meciul de retragere din fotbal a lui Adrian Mutu

Adrian Mutu
Adrian Mutu. Credit: Roberto Vicario, https://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Adrian_Mutu_2.jpg. licența CC BY-SA 3.0

Golgheterul all-time al României, alături de Gheorghe Hagi, şi unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria Naţionalei României, Adrian Mutu, se pregăteşte pentru meciul oficial de retragere. Evenimentul mult aşteptat de fani va avea loc duminică, 12 iunie 2022, în cadrul celei de-a treia ediţii a Sports Festival. Adrian Mutu a fost în vizită pe Cluj Arena, locul unde va avea loc meciul dedicat carierei sale fotbalistice, pentru a pregăti, alături de organizatori, ultimele detalii tehnice. Fostul fotbalist a făcut şi un antrenament cu 2 juniori din Cluj-Napoca.

Adrian Mutu: ‘Meciul oficial de retragere este un eveniment pe care îl aşteptam demult şi mă bucur că după o perioadă grea pentru toată lumea, vom putea în sfârşit să îl organizăm. Va fi un eveniment cu multe surprize şi abia aştept să văd tribunele pline. Am alături de mine invitaţi de marcă, super-fotbalişti ai lumii alături de care am jucat! Ne vedem în 12 iunie, la Sports Festival!’

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu a fost programat iniţial în iunie 2020, însă a fost amânat din cauza pandemiei. Pe lângă evenimentul dedicat carierei lui Adrian Mutu, în cadrul Sports Festival 2022 va avea loc şi meciul de retragere a fostului tenismen Horia Tecău (vineri, 10 iunie 2022), iar alături de el va fi în teren şi Simona Halep.

Bilete pentru cele două meciuri demonstrative din iunie vor fi puse în vânzare începând cu data de 5 aprilie 2022 pe sportsfestival.com şi pe entertix.ro. Persoanele care au bilete achiziţionate în 2020 vor putea, până în data de 5 aprilie, să îşi descarce biletele în noul format, cu noile coordonate.

Mirel Alexa, director executiv Sports Festival: ‘Sports Festival revine cu cea de-a treia ediţie! Este important să ne reconectăm cu pasiunile noastre. Să fim din nou împreună sportivi, antrenori, campioni, fani de toate vârstele, toţi uniţi într-o comunitate, din pasiune pentru sport. Ne vedem în 9-12 iunie 2022!’

Sports Festival este cel mai mare eveniment din România, dedicat sportului. Evenimentul ajunge în 2022 la cea de-a treia ediţie. în cadrul lui, vor avea loc, pe lângă meciurile demonstrative, cursuri gratuite de iniţiere în peste 30 de sporturi, demonstraţii sportive, competiţii pentru amatori şi discuţii cu mari campioni şi specialişti din sport.

Biletele se pun în vânzare în 5 aprilie

www.sportsfestival.com

Bianca Şomlea
bianca@sportsfestival.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *